HIDRAVLIČNA STISKALNICA ZA MONTAŽO GUM

8.920,00 

Model: TP80

  • Zmogljivost: od 8 do 15 col
  • Napajanje: 380V
  • Moč motorja: 5,5 kW
  • Cilinder: 400 mm
  • Pritisk: 80 ton
  • Delovni tlak v hidravličnem sistemu: 21MPa
  • Dimenzije: 1700x750x2180 mm

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Možnost napak pri vnosu podatkov. Točnost podatkov preverite pri prodajalcu, za pisne napake ne odgovarjamo.

Hidravlična stiskalnica za montažo gum model TP80 je visoko zmogljiv industrijski stroj, namenjen za montažo in demontažo gum. Ta model je posebej zasnovan za delo z gumami v velikostnem razponu od 8 do 15 col, kar ga naredi zelo vsestranskega za uporabo v različnih avtomobilskih delavnicah in vulkanizerskih obratih.

Ena izmed ključnih lastnosti tega stroja je njegovo napajanje, ki je 380V, kar zagotavlja stabilno in učinkovito delovanje. Motor, ki poganja hidravlični sistem, ima moč 5,5 kW.  To omogoča stiskalnici, da deluje z visoko stopnjo zmogljivosti in zanesljivosti. Hod cilindra je 400 mm, kar omogoča zadostno gibanje za učinkovito montažo in demontažo gum.

Največji pritisk, ki ga lahko doseže ta hidravlična stiskalnica, je 80 ton. To je več kot dovolj za obvladovanje tudi najbolj trdovratnih gum, ki zahtevajo večjo silo za montažo ali demontažo. Delovni tlak v hidravličnem sistemu je 21 MPa. Le-to dodatno prispeva k učinkovitosti in zmogljivosti stroja.

Dimenzije stiskalnice so 1700x750x2180 mm, kar pomeni, da je stroj relativno kompakten glede na svojo zmogljivost. Te dimenzije omogočajo enostavno postavitev v različnih delavnicah brez prevelikih prostorskih zahtev.

Poleg osnovnih lastnosti vključuje TP80 model tudi različen pribor, ki omogoča enostavno in hitro prilagoditev stroja za različne naloge. To pripomore k večji učinkovitosti in fleksibilnosti pri delu z različnimi vrstami in velikostmi gum.

Hidravlična stiskalnica za montažo gum model TP80 je robustna, zanesljiva in učinkovita rešitev za vse profesionalne delavnice, ki se ukvarjajo z montažo in demontažo gum. Njene tehnične lastnosti, kot so visoka moč motorja, velik hod cilindra in visok največji pritisk, zagotavljajo, da bo stroj kos tudi najbolj zahtevnim nalogam. Kompaktne dimenzije in priloženi pribor pa poskrbijo, da bo stroj enostavno uporaben in prilagodljiv za različne delovne pogoje.