TOPLIFTER ŠKARJASTA HIDRAVLIČNA MIZA 150

375,00 

Cena brez DDV: 375,00 €
Cena z DDV: 457,50 €

  • Dvižna nosilnost: 150 kg
  • Višina dviga: 730 mm
  • Najmanjša višina: 220 mm
  • Dimenzija plošče: 700×450×50 mm
  • Kolesa: Poliuretan, 100×25 mm
  • Enostavno za premikanje
  • Robustna kovinska konstrukcija
  • Ergonomsko oblikovan ročaj
  • Vsestransko uporabna miza
  • Teža: 47 kg

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

 

Možnost dostave:

Naša storitev dostave zagotavlja hiter in zanesljiv način dostave neposredno na vaš naslov. Za varnost in zanesljivost poskrbimo s spremljanjem pošiljke s sledilnimi številkami.

Možne so napake pri vnosu podatkov, zato preverite točnost podatkov pri prodajalcu. Za pisne napake ne odgovarjamo.

Toplifter škarjasta hidravlična miza 150 je praktična in vsestranska dvižna miza, zasnovana za enostavno dvigovanje in spuščanje manjših tovorov na želeno višino.

Dvižna miza je opremljena s kompaktno in trpežno kovinsko konstrukcijo, ki zagotavlja stabilnost in varnost med uporabo. Zahvaljujoč učinkovitemu hidravličnemu sistemu se tovor lahko gladko dviguje in spušča, kar omogoča natančno prilagajanje višine glede na potrebe dela.

S svojo dvižno nosilnostjo 150 kg je Toplifter hidravlična škarjasta miza 150 idealna za dviganje in premikanje lažjih predmetov. Njena prilagodljiva višina dviga, ki se lahko nastavi od najmanjše višine do maksimalne višine 730 mm, omogoča enostavno natovarjanje ali raztovarjanje tovora na različnih višinah.

Toplifter škarjasta hidravlična miza 150 ima dimenzije plošče 700×450×50 mm, kar zagotavlja zadostno površino za namestitev predmetov. Toplifter škarjasta hidravlična miza 150 je opremljena s kolesi s poliuretanskimi gumami velikosti 100×25 mm, ki omogočajo gladko premikanje in zmanjšujejo obremenitev tal.

Toplifter škarjasta hidravlična miza 150 je preprosta za uporabo in vzdrževanje. Ima ergonomsko oblikovan ročaj, ki olajša premikanje mize na želeno mesto. Z vsemi svojimi funkcionalnostmi in tehničnimi specifikacijami je ta miza zanesljiva pomoč pri različnih dvigalnih opravilih.

Zaradi svoje kompaktne zasnove in zmogljivosti je Toplifter hidravlična škarjasta miza 150 idealna rešitev za manjša industrijska okolja, delavnice, trgovine ali domače obrti, kjer je potrebno enostavno dviganje in premikanje manjših tovorov. Dvižna miza je zanesljiva in prispeva k večji učinkovitosti in boljšim delovnim procesom pri dvigalnih opravilih.