TOPLIFTER ŠKARJASTA HIDRAVLIČNA MIZA 800

940,00 

Cena brez DDV: 940,00 €
Cena z DDV: 1.146,80 €

  • Dvižna nosilnost: 800 kg.
  • Višina dviga: 1560 mm.
  • Najmanjša višina: 475 mm.
  • Teža: 172 kg.
  • Dimenzija plošče: 1220×610×60 mm.
  • Velikost koles: 125×50 mm.
  • Kolesa: 2 fiksna kolesa + 2 gibljiva kolesa z zavoro.
  • Kolesa: Poliuretan

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

 

Možnost dostave:

Naša storitev dostave zagotavlja hiter in zanesljiv način dostave neposredno na vaš naslov. Za varnost in zanesljivost poskrbimo s spremljanjem pošiljke s sledilnimi številkami.

Možne so napake pri vnosu podatkov, zato preverite točnost podatkov pri prodajalcu. Za pisne napake ne odgovarjamo.

Toplifter škarjasta hidravlična miza 800 je izjemno zanesljiva in visoko zmogljiva dvižna miza, namenjena učinkovitemu dvigovanju in premikanju različnih vrst tovora. Z nosilnostjo 800 kg je idealna za obvladovanje težkih bremen in zagotavlja varno dvigovanje.

Impresivna višina dviga dvižne mize, ki znaša 1560 mm, omogoča dvigovanje tovora na višje ravni, kar je izredno koristno pri delu s predmeti različnih velikosti. Poleg tega ima Toplifter škarjasta hidravlična miza 800 tudi najmanjšo višino dviga, ki znaša 475 mm, kar je idealno pri dvigovanju tovora z nizkih površin.

S svojo težo 172 kg je dvižna miza enostavna za prenašanje in preprosta za uporabo na različnih delovnih mestih. Dimenzije plošče, ki znašajo 1220×610×60 mm, zagotavljajo stabilno podlago za dvigovanje tovora in omogočajo varno delo.

Toplifter škarjasta hidravlična miza 800 je opremljena s kolesi velikosti 125×50 mm, kar olajša premikanje in manevriranje po delovnem prostoru. Dvižno mizo sestavljajo jo 2 fiksna kolesa in 2 gibljiva kolesa z zavoro, kar zagotavlja stabilnost med premikanjem in varnost med dvigovanjem. Kolesa, izdelana iz poliuretana, omogočajo tiho delovanje, odlično odpornost proti obrabi ter ne puščajo sledi na tleh.

Toplifter škarjasta hidravlična miza 800 je nepogrešljiva naprava v industrijskih okoljih, skladiščih in delavnicah. Njena zanesljivost, izjemna zmogljivost in preprosta uporaba zagotavljajo večjo produktivnost, prihranek časa ter olajšajo delo pri dvigovanju in premikanju tovora. S to dvižno mizo boste dosegli izjemne rezultate in zagotovili nemoteno izvajanje vaših delovnih opravil.