VARNOSTNO STOP STIKALO 48V/125A

42,00 

  • Delovanje pri napetosti 48V
  • Ocenjeno za največji tok 125A
  • Zagotavlja varnost pri delu z elektro paletnim viličarjem
  • Posebej zasnovano za integracijo in enostavno namestitev na elektro paletne viličarje
  • Opremljeno z ročico ali gumbom za enostavno aktiviranje prekinitve toka

 

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Varnostno stop stikalo 48V/125A za elektro paletni viličar je posebna električna komponenta, ki je namenjena zaustavljanju in prekinitvi električnih tokov v izrednih situacijah, ki se lahko pojavijo pri uporabi elektro paletnega viličarja. Tu je opis in nekatere značilnosti tega stikala:

Varnostno stop stikalo 48V/125A deluje pri napetosti 48 voltov, kar je skladno z električnimi sistemi elektro paletnih viličarjev. Stikalo je ocenjeno za največji tok 125 amperov. To pomeni, da je sposobno prekiniti tok do te vrednosti, kar omogoča varno zaustavitev električnega toka v izrednih situacijah.

Namen tega stikala je zagotoviti varnost pri delu z elektro paletnim viličarjem. V primeru nevarnosti ali nujnih situacij se stikalo aktivira, kar takoj prekine tok in prepreči morebitne poškodbe ali škodo. Stikalo je posebej prilagojeno za uporabo na elektro paletnih viličarjih. To pomeni, da je enostavno namestiti na viličar in se integrira v njegov električni sistem. Je zasnovano za zagotavljanje zanesljivega delovanja in dolgo življenjsko dobo v zahtevnih industrijskih okoljih, kjer se elektro paletni viličarji pogosto uporabljajo.

Varnostno stop stikalo 48V/125A je opremljeno z ročico ali gumbom za enostavno aktiviranje prekinitve toka. Prav tako je lahko opremljeno z indikatorji ali signalnimi lučmi, ki kažejo stanje stikala (vklopljeno/izklopljeno). Uporaba varnostnega stop stikala 48V/125A za elektro paletni viličar je ključnega pomena za zagotavljanje varnosti pri delu z elektro paletnimi viličarji. Stikalo omogoča takojšnjo prekinitev električnega toka v primeru nujnih situacij, kar prispeva k varnejšemu delovnemu okolju.