ELEKTROMOTOR EPT20-15ET2

270,00 

  • Moč: 0,65 kW
  • Elektromotor je namenjen za uporabo v električnih paletnih viličarjih.
  • Deluje na enosmerni tok.
  • Zasnovan je za visoko učinkovitost pretvorbe električne energije v mehansko energijo.
  • st: Motor je prilagojen za vgradnjo v električne paletne viličarje.
  • Morda ima dodatne funkcionalnosti, kot so zaščita pred prahom, vlago in termična zaščita.

Prosimo, upoštevajte, da so to splošne značilnosti elektromotorja EPT20-15ET2. Za natančne tehnične podatke in specifikacije se obrnite na proizvajalca ali distributerja električnih paletnih viličarjev.

 

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Elektromotor EPT20-15ET2 je namenjen uporabi v električnih paletnih viličarjih, zlasti modelu EPT20-15ET2. Motor je zasnovan z močjo, ki omogoča učinkovito delovanje viličarja, pri čemer je prilagojen premikanju tovora na paletah znotraj določenega območja teže.

Elektromotorji za paletne viličarje delujejo na enosmerni tok. So optimizirani za visoko učinkovitost pretvorbe električne energije v mehansko energijo. To pomeni, da motor izkoristi energijo bolj učinkovito in porabi manj električne moči za zagotavljanje potrebne mehanske moči za premikanje palet.

EPT20-15ET2 motor je prilagojen za vgradnjo v električne paletne viličarje in se optimalno prilega razpoložljivemu prostoru. Poleg tega lahko vključuje tudi dodatne funkcionalnosti, kot so termična zaščita, zaščita pred prahom in vlago ter učinkovit sistem hlajenja, ki zagotavlja stabilno delovanje motorja tudi v zahtevnih pogojih.

Elektromotorji za viličarje so naprave, ki se uporabljajo za pogon električnih viličarjev. Ti motorji so zasnovani za zagotavljanje mehanske moči, potrebne za dvigovanje in premikanje tovora na viličarju. Elektromotorji za viličarje so na voljo v različnih močeh, odvisno od specifikacij in zmogljivosti viličarja. Moč motorja je običajno navedena v kilovatih (kW) in določa, koliko mehanske moči motor lahko zagotovi.

Elektromotorji za viličarje običajno delujejo na enosmerni tok (DC). Enosmerni tok je pogost v vozilih, ki se napajajo z baterijami ali akumulatorji. Ti motorji so zasnovani za doseganje visoke učinkovitosti pretvorbe električne energije v mehansko energijo. Visoka učinkovitost pomeni manjšo porabo energije in daljšo življenjsko dobo baterij v viličarju.

Elektromotorji za viličarje so običajno kompaktni in prilagojeni za vgradnjo v omejen prostor v viličarju. Imajo lahko dodatne funkcije, kot so zaščita pred prahom in vlago, termična zaščita ter sistem hlajenja za ohranjanje optimalne temperature motorja med delovanjem. Elektromotorji za viličarje se pogosto upravljajo preko kontrolnih sistemov, ki omogočajo nadzor nad hitrostjo, smerjo in zaviranjem motorja, kar prispeva k varnemu in natančnemu delovanju viličarja.