ELEKTROMOTOR ET15MH

240,00 

Pozor: model motorja sestavljen po letu 2018

  • Moč: 0,50 kW
  • 220 V enofazna električna energija
  • Visoka učinkovitost za optimalno delovanje in varčevanje z energijo
  • Namestitev v primernem prostoru v paletnem viličarju, običajno blizu pogonske osi
  • Pogon paletnih viličarjev za prevoz in dvigovanje tovora na paletah
  • Zasnovan za dolgo življenjsko dobo in visoko zanesljivost za nemoteno delovanje viličarja

 

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Elektromotor ET15MH je namenjen uporabi v elektro paletnih viličarjih in ima moč 0,50 kW. Gre za enofazni elektromotor, ki zagotavlja pogonsko silo in gibanje viličarja. Ta motor je zasnovan za delovanje pri napetosti 220 V enofazne električne energije.

Elektromotor ET15MH je namenjen uporabi v elektro paletnih viličarjih in ima moč 0,50 kW. Gre za enofazni elektromotor, ki zagotavlja pogonsko silo in gibanje viličarja. Ta motor je zasnovan za delovanje pri napetosti 220 V enofazne električne energije.

Elektromotor je običajno nameščen v primernem prostoru v paletnem viličarju, pogosto v bližini pogonske osi. Uporablja se za pogon paletnih viličarjev, ki se uporabljajo za prevoz in dvigovanje tovora na paletah. Pomembna lastnost elektromotorjev za viličarje je visoka učinkovitost. Omogoča optimalno delovanje in varčevanje z energijo. Poleg tega so ti elektromotorji običajno zasnovani za zanesljivost in dolgo življenjsko dobo, da zagotovijo nemoteno delovanje viličarja. Elektromotor za viličarja je ključna komponenta, ki omogoča premikanje in dvigovanje tovora na viličarju. Takšni elektromotorji so običajno zasnovani za izpolnjevanje specifičnih zahtev industrijskih viličarjev.

Imajo različne nazivne moči, odvisno od velikosti in zmogljivosti viličarja. Moč se običajno meri v kilovatih (kW). Delujejo pri določeni napetosti, ki je odvisna od sistema napajanja. To je lahko enofazna ali trifazna električna energija, običajno z napetostjo med 48 V in 80 V. Zasnovani z visoko učinkovitostjo, kar omogoča optimalno izrabo energije in varčevanje. Je nameščen na viličarju na ustrezno mesto, ki omogoča prenos moči na pogonski sistem, kot so kolesa ali verige. Zaradi intenzivne uporabe v industrijskih okoljih so običajno zasnovani za visoko zanesljivost in dolgo življenjsko dobo. To zagotavlja nemoteno delovanje viličarja in zmanjšuje potrebo po vzdrževanju.

Pomembno je vedeti, da se specifikacije in značilnosti lahko razlikujejo glede na proizvajalca in model, zato je vedno priporočljivo preveriti tehnične liste ali se posvetovati s proizvajalcem elektromotorja za natančne informacije.