ELEKTROMAGNETNA ZAVORA T15 S KABLI

75,00 

  • Elektromagnetna zavora T15 s kabli omogoča zanesljivo in hitro zaviranje
  • Enostavna namestitev in uporaba
  • Možnost nastavitve jakosti zaviranja
  • Primerna za širok spekter industrijskih in komercialnih aplikacij
  • Hitra odzivnost in natančno nadzorovano zaviranje
  • Ne zahteva stalnega vzdrževanja in je odporna na obrabo
  • Robustna zasnova za dolgo življenjsko dobo
  • Zagotavlja varnost in zanesljivost pri zaustavljanju mehanskih sistemov

 

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Elektromagnetna zavora T15 s kabli je naprava, ki se uporablja za nadzor gibanja in zaustavitev mehanskih sistemov. Ta zavora deluje na osnovi elektromagnetnih principov in je zasnovana za zagotavljanje zanesljivega in hitrega zaviranja.

Zavora je opremljena z elektromagnetom, ki ustvarja magnetno polje, ko se električni tok pretaka skozi njega. Ko se napajanje izklopi ali prekine, magnetno polje izgine, kar povzroči, da se zavora aktivira in zagotovi zaviranje. To je učinkovit in zanesljiv način zaustavitve gibanja v različnih aplikacijah. Elektromagnetna zavora T15 s kabli je enostavna za namestitev in uporabo. Ima kabli za povezavo z električnim sistemom, ki omogočajo prenos električnega toka in nadzor nad delovanjem zavore. Prav tako ima možnost nastavitve jakosti zaviranja, kar omogoča prilagajanje glede na specifične zahteve in potrebe aplikacije.

Elektromagnetna zavora T15 s kabli je zelo zanesljiva in trpežna, zato je primerna za širok spekter industrijskih in komercialnih aplikacij. Uporablja se lahko na različnih mehanskih sistemih, kot so dvigala, transportna vozila, industrijski stroji in oprema, tekstilni stroji, robote in drugi avtomatizirani sistemi. Prednosti elektromagnetne zavore T15 s kabli vključujejo hitro odzivnost in natančno nadzorovano zaviranje. Poleg tega ne zahteva stalnega vzdrževanja in je odporna na obrabo. Njena robustna zasnova omogoča dolgo življenjsko dobo, kar zmanjšuje potrebo po pogostih zamenjavah.

Z uporabo elektromagnetne zavore T15 s kabli se zagotavlja varnost in zanesljivost pri zaustavljanju mehanskih sistemov. Njena enostavna namestitev, prilagodljivost in visoka učinkovitost jo naredijo primerno izbiro za različne aplikacije, kjer je potrebno hitro in natančno zaviranje.