ELEKTROMOTOR EPT12EZ

233,00 

  • Nazivna moč: 0,65 kW
  • Pogon dvigalnih mehanizmov in premikanje vozil z nizko zmogljivostjo
  • Zasnovan za visoko učinkovitost pretvorbe električne energije v mehansko energijo
  • Kompaktna zasnova, prilagojena za vgradnjo v omejen prostor v vozilu

 

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Elektromotor EPT12EZ z močjo 0,65 kW, ki se uporablja za viličarje EPT-12EZ, Still ECH-12 in Linde MT12, je namenjen uporabi v električnih viličarjih. Elektromotorji te moči so pogosto uporabljeni za pogon dvigalnih mehanizmov in premikanje vozil z nizko zmogljivostjo.

Elektromotor EPT12EZ ima nazivno moč 0,65 kW, kar pomeni, da je sposoben zagotoviti toliko mehanske moči. Deluje na enosmerni tok, pri čemer je napetost prilagojena električnemu sistemu vozila. Specifična napetost bo odvisna od specifikacij vozila.

Elektromotorji so običajno zasnovani za dosego visoke učinkovitosti pretvorbe električne energije v mehansko energijo. Višja učinkovitost pomeni manjšo porabo energije, kar lahko prispeva k večji učinkovitosti in trajnosti viličarja.

Glede na namembno uporabo viličarjev so elektromotorji za viličarje običajno kompaktni in prilagojeni za vgradnjo v omejen prostor, ki je na voljo v vozilu. Poleg tega lahko imajo dodatne funkcije, kot so termična zaščita, zaščita pred prahom in vlago ter sistem hlajenja. Te funkcije pomagajo zagotoviti zanesljivost in zaščito motorja tudi v zahtevnih delovnih okoljih.

Elektromotorji za viličarje običajno delujejo na enosmerni tok (DC). Enosmerni tok je pogost v vozilih, ki se napajajo z baterijami ali akumulatorji. Elektromotor EPT12EZ je zasnovaniza doseganje visoke učinkovitosti pretvorbe električne energije v mehansko energijo. Visoka učinkovitost pomeni manjšo porabo energije in daljšo življenjsko dobo baterij v viličarju.

Elektromotorji za viličarje so običajno kompaktni in prilagojeni za vgradnjo v omejen prostor v viličarju. Imajo lahko dodatne funkcije, kot so zaščita pred prahom in vlago, termična zaščita ter sistem hlajenja za ohranjanje optimalne temperature motorja med delovanjem. Elektromotorji za viličarje se pogosto upravljajo preko kontrolnih sistemov, ki omogočajo nadzor nad hitrostjo, smerjo in zaviranjem motorja, kar prispeva k varnemu in natančnemu delovanju viličarja.