VARNOSTNO STOP STIKALO XW1004

  • Deluje pri napetosti 48 voltov
  • Ocenjen je za največji tok 100 amperov, kar omogoča varno prekinitev električnega toka v izrednih situacijah
  • Zagotavlja hitro prekinitev električnega toka ob nevarnosti ali nujnih situacijah
  • Izdelano je z visokokakovostnimi materiali za zanesljivo delovanje v zahtevnih industrijskih okoljih
  • Enostavno se namesti na elektro paletni viličar s priloženimi navodili za hitro vgradnjo
  • Opremljeno je z jasno označenim gumbom ali ročico za enostavno aktiviranje prekinitve toka
  • Združljivo je z različnimi modeli elektro paletnih viličarjev za široko uporabnost

 

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

33,00 

Varnostno stop stikalo XW1004 je ključna električna komponenta, namenjena zagotavljanju varnosti pri uporabi elektro paletnih viličarjev.

Stikalo XW1004 deluje pri napetosti 48 voltov, kar je skladno z električnimi sistemi elektro paletnih viličarjev. Je ocenjeno za največji tok 100 amperov, kar omogoča varno prekinitev električnega toka v izrednih situacijah. Glavni namen varnostnega stop stikala XW1004 je zagotavljanje varnosti pri delu z elektro paletnimi viličarji. Ob nevarnosti ali nujnih situacijah se stikalo aktivira, kar takoj prekine električni tok in prepreči morebitne poškodbe ali škodo na osebah in okolju.

Stikalo je izdelano z visokokakovostnimi materiali in natančno izdelavo, kar zagotavlja njegovo zanesljivo delovanje tudi v zahtevnih industrijskih okoljih. Odporno je na vibracije, udarce in druge obremenitve, ki so pogoste pri delu elektro paletnih viličarjev. Stikalo XW1004 je oblikovano za enostavno namestitev na elektro paletni viličar. S priloženimi navodili za namestitev je postopek hiter in preprost, kar omogoča hitro vgradnjo stikala v obstoječo električno infrastrukturo.

Stikalo je opremljeno z jasno označenim gumbom ali ročico za enostavno aktiviranje prekinitve toka. Poleg tega lahko vključuje tudi signalne luči ali indikatorje, ki prikazujejo stanje stikala (vklopljeno/izklopljeno), kar omogoča hitro prepoznavanje stanja stikala. Varnostno stop stikalo XW1004 je združljivo z različnimi modeli elektro paletnih viličarjev, kar omogoča njegovo široko uporabnost v različnih industrijskih okoljih.

Varnostno stop stikalo XW1004 je ključnega pomena za zagotavljanje varnosti pri delu z elektro paletnimi viličarji. S svojimi značilnostmi, kot so prilagojena napetost in tok, varnostna funkcija, zanesljivost, enostavna namestitev, uporabniku prijaznost in univerzalna združljivost, prispeva k varnemu delovnemu okolju in zmanjšuje tveganje za nesreče in poškodbe.

OSTALA PONUDBA