KRMILNIK ZA VILIČAR A6101

183,00 

  • Tip krmilnika: D.C. motor controller
  • Model: A6101-PWS
  • Napetost: 14V
  • Tok: 90A

 

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.
.

Krmilnik za viličar A6101 je visokokakovosten krmilnik, namenjen viličarjem, zasnovan posebej za uporabo v modelih XWS15S in WS15S2500. Gre za krmilnik za enosmerni (D.C.) motor, ki zagotavlja učinkovito in zanesljivo upravljanje motorja viličarja.

Model krmilnika je natančno določen kot A6101-PWS z napetostjo 14V in tokom 90A. Ta specifikacija zagotavlja ustrezno moč in zmogljivost za nemoteno delovanje motorja viličarja ter optimalno dviganje in premikanje bremen. Krmilnik za viličar A6101 omogoča nadzor in regulacijo hitrosti ter smeri vrtenja motorja. S svojo napredno tehnologijo in precizno regulacijo omogoča gladko pospeševanje in zaviranje, kar prispeva k varnosti in natančnemu upravljanju viličarja. Omogoča enostavno upravljanje in prilagajanje parametrov motorja glede na potrebe in zahteve delovnega okolja.

Izdelan z visoko kakovostnimi komponentami in robustno konstrukcijo krmilnik zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje tudi v zahtevnih delovnih okoljih. S svojimi zmogljivostmi in zanesljivostjo je ključni del sistema viličarja, ki omogoča optimalno delovanje motorja in visoko produktivnost pri manipulaciji z bremeni. Krmilnik je zasnovan s poudarkom na učinkovitem delovanju in varnosti. Njegova napredna tehnologija omogoča natančno upravljanje motorja, kar prispeva k zmanjšanju časa izvajanja nalog in povečanju produktivnosti. Hkrati pa zagotavlja tudi varno delovno okolje z gladkim pospeševanjem, zaviranjem in nadzorom hitrosti.

S to visokokakovostno in zanesljivo krmilno enoto bo vaš viličar deloval optimalno in učinkovito. Krmilnik za viličar A6101 je zasnovan za dolgotrajno uporabo in vam omogoča nemoteno delovanje vašega viličarja, ne glede na delovne pogoje. Zaupajte v A6101 krmilnik in izkoristite njegove zmogljivosti ter prispevajte k večji produktivnosti vašega podjetja.